• Home
  • Nieuw opleidingsprogramma in september van start

Nieuw opleidingsprogramma in september van start

Naast het succesvolle Young Professionalprogramma hebben de drie noordelijke omgevingsdiensten nu ook een opleidingsprogramma tot adviseur geluid ontwikkeld. Deze gaat in september van start. De vacature staat sinds kort open.

Zowel de Omgevingsdienst Groningen (ODG), FUMO als RUD Drenthe hebben voor de functie van adviseur geluid regelmatig een vacature openstaan. In de praktijk blijkt dat deze vacatures moeilijk vervulbaar zijn. Daarom hebben wij opnieuw de handen ineengeslagen met de ontwikkeling van een opleidingsprogramma tot adviseur geluid. Of je nu net afgestudeerd bent of een nieuwe richting zoekt, met ons programma ontwikkel je jezelf tot specialist op het gebied van geluid.

Het opleidingsprogramma

In één jaar wordt het opleidingsprogramma doorlopen, waarbij werken en leren wordt gecombineerd (36 uur per week). Gericht op inhoudelijke kennis én persoonlijke ontwikkeling. Als Adviseur Geluid houd je je bezig met diverse aspecten van geluid; van industrie- en verkeersgeluid tot geluidsoverlast bij evenementen en horeca. Tijdens het programma leer je alles over geluidsonderzoeken en -metingen, advisering en regelgeving. Je werkt met rekenmodellen en GIS-software en je denkt actief mee over nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen binnen ons vakgebied. Een baan met impact dus!

Iets voor jou? Solliciteer vóór 26 juni 2024 via werkenbijnod.nl/adviseurgeluid!

 

 

Terug naar overzicht