• Home
  • BRIKS-taken gemeente Terschelling

BRIKS-taken gemeente Terschelling

Vanaf 1 januari 2022 doet de FUMO geen BRIKS (Bouw-, Reclame-, Inrit-, Kap- en Sloop) vergunningen en toezicht meer voor de gemeente Terschelling. Mocht u voornemens zijn om een aanvraag in te willen dienen of overleg met betrekking tot een aanvraag BRIKS dan kunt u contact opnemen met de gemeente Terschelling.

Kantoor van de FUMO

Vanaf 1 januari 2022 doet de FUMO geen BRIKS (Bouw-, Reclame-, Inrit-, Kap- en Sloop) vergunningen en toezicht meer voor de gemeente Terschelling. Na 7 ½ jaar deze taken te hebben uitgevoerd gaat de gemeente Terschelling in samenwerking met de gemeente Harlingen deze taken uitvoeren.

Dit is een proces dat geleidelijk wordt ingevoerd. Vanaf 1 december worden nieuwe vergunningaanvragen BRIKS door de gemeente Terschelling behandeld. In de week van 13 december worden de lopende aanvragen overgedragen aan de gemeente Terschelling. De toezichthoudende en juridische taken (bezwaar e.d.) worden ook vanaf 15 december overgedragen aan de gemeente.

Mocht u voornemens zijn om een aanvraag in te willen dienen of overleg met betrekking tot een aanvraag BRIKS dan kunt u contact opnemen met de gemeente Terschelling.

Telefoonnummer: (0562) 446 244

E-mail: omgevingsvergunning@terschelling.nl

Terug naar overzicht