Open dag

Vrijdag 21 april 2023 | 12.30 uur - 17.00 uur | FUMO Grou | Vrije inloop

Ontdek hoe wij bijdragen aan een schoon en veilig Noord-Nederland. Voor nu én de generaties die na ons komen. De FUMO is de omgevingsdienst van Fryslân. Samen met de Omgevingsdiensten van Groningen en Drenthe organiseren we een open dag op vrijdag 21 april in Grou. Onze vergunningverleners, toezichthouders en specialisten nemen je mee in de wereld van stikstof, energie, lucht, geluid, bodem en nog veel meer. Kom jij ook? 

Wanneer? Vrijdag 21 april 2023
Hoe laat? Van 12.30 uur tot 17.00 uur
Waar? Bij de FUMO: J.W. de Visserwei 10 in Grou

Programma

We hebben een boeiend en afwisselend programma samengesteld boordevol workshops, presentaties en demonstraties. En met NOS-weerpresentator en meteoroloog Gerrit Hiemstra als gastspreker. Kun je er niet de hele middag bij zijn? Geen probleem! Je kunt in- en uitlopen wanneer jij dat wilt. Let op! De workshops en onze gastspreker Gerrit Hiemstra beginnen wel op vaste tijden.

Workshops

In drie korte workshops laten we zien wat ons werk nou écht inhoudt. Wil je zeker zijn van deelname aan een workshop? Meld je dan op tijd aan! Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

Aanmelden

Ben jij erbij? Meld je dan uiterlijk 20 april aan via onderstaande knop. Hier kun je je ook opgeven voor één of meerdere workshops. Wacht niet te lang, want vol = vol! 

Noordelijke Omgevingsdiensten

De open dag wordt georganiseerd door de Noordelijke Omgevingsdiensten: de FUMO, de Omgevingsdienst Groningen en de Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe. Formeel zijn we drie afzonderlijke overheidsorganisaties, maar in de praktijk komt ons takenpakket overeen en werken we veel samen. Zo sloegen we eerder de handen ineen voor een succesvolle arbeidsmarktcampagne. En nu organiseren we samen een open dag.  

Vragen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via communicatie@fumo.nl